Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας.

 

Ευθύνη και προβληματισμός είναι τα 

κυρίαρχα συναισθήματα που νιώθουμε καλωσορίζοντάς σας στη σελίδα μας και στην οικογένεια του "ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ".

Η Μαρία Δασκαλάκη, ο Ανδρέας Δερεδάκης και η Μαρία Γριβέα μαζί με είκοσι (20) καθηγητές όλων των ειδικοτήτων αποτελούν την παρέα του φροντιστηρίου «Προπύλαια».

Ο στόχος όλων μας είναι αφενός να βοηθήσουμε τα παιδιά να επιτύχουν τους μαθησιακούς τους στόχους και αφετέρου να δημιουργήσουμε μια σχέση οικειότητας και συνεργασίας.

Θέλουμε να αισθάνονται ότι εκτός από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους σέβονται, τους μιλούν ειλικρινά, τους εκπαιδεύουν μαθησιακά αλλά και τους προστατεύουν από λανθασμένες επιλογές...

Οι ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, οι συχνές επικοινωνίες με τους γονείς και τα παιδιά, η πρόσφατη πιστοποίηση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών (ΕΛΟΤ 1433:2008) από την TUV Austria Hellas, η ενεργή συμμετοχή στην ΟΕΦΕ, η παρακολούθηση όλων των εκπαιδευτικών εξελίξεων σε πανελλαδικό επίπεδο είναι οι αποδείξεις αυτής της συνεχούς προσπάθειας.

Ακόμα και αυτή η επικοινωνία μας μέσω facebook είναι μια προσπάθεια εύρεσης ενός κώδικα που θα μας επιτρέψει να δούμε τα πράγματα με τη δική τους ματιά.