Γιατί να επιλέξετε τα Προπύλαια

10 +1 λόγοι γιατί να επιλέξετε Προπύλαια

Σταθερή ομάδα καθηγητών

Εμπιστευόμαστε τους καθηγητές – συνεργάτες μας, οι οποίοι ασχολούνται με συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα. Επιμορφώνονται τακτικά μέσω σεμιναρίων – συνεδρίων και αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημα του φροντιστηρίου.

Τα βιβλία μας

Παρέχουμε σε κάθε μαθητή, δωρεάν, τα βιβλία μας, τα οποία έχουν συγγραφεί από τις ομάδες των καθηγητών μας περιέχοντας τις χρήσιμες γνώσεις που απαιτούνται, ώστε ο μαθητής να μην αναλώνεται σε χαώδη βοηθήματα.

Κτιριακές εγκαταστάσεις

Το φροντιστήριό μας βρίσκεται σε ένα σύγχρονο κτίριο δύο ορόφων στο κέντρο της πόλης, μελετημένο και κατασκευασμένο εξαρχής για τις ανάγκες εκπαιδευτηρίου.

Επαγγελματικός προσανατολισμός

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους, στην Ελλάδα, ειδικούς συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού, διοργανώνοντας αποκλειστικά για τους μαθητές μας, συναντήσεις με αυτούς. Πιστεύουμε στην ουσιαστική και εξειδικευμένη γνώση (άποψη «ο καθένας στο χώρο του…»), καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον επαγγελματικό τομέα, οπότε απαιτείται η σωστή καθοδήγηση από τους ειδικούς.

Ψυχολόγος

Έχουμε συνεχή συνεργασία (από το 2012) με την ψυχολόγο Ελίνα Διαμάντη με την οποία διοργανώνουμε συναντήσεις με τους μαθητές για τη διαχείριση του άγχους και των υποχρεώσεων τους. Επίσης, διοργανώνονται συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών, υποδεικνύοντας τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων κατά την περίοδο των σχολικών χρόνων.

Μαθήματα από απόσταση

Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση των μαθημάτων, μέσω διαδραστικού πίνακα, σε μαθητές που βρίσκονται μακριά από την πόλη ή σε όσους απουσιάζουν από το μάθημα για κάποιο λόγο.

Ηλεκτρονική πλατφόρμα

Υπάρχει ηλεκτρονική πλατφόρμα (edu4schools) όπου ο κάθε μαθητής ή γονέας ενημερώνεται συνεχώς για τις βαθμολογίες, καθώς επίσης διατίθεται χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό.

Τρίωρα Διαγωνίσματα-Θέματα Ο.Ε.Φ.Ε.

Τα τρίωρα διαγωνίσματα είναι συχνά και καθορισμένα από την αρχή της χρονιάς. Επίσης, συμμετέχουμε ανελλιπώς στα επαναληπτικά θέματα της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές μας να προετοιμαστούν και μέσω θεμάτων που έχουν δημιουργήσει συνάδελφοι από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Έγκαιρη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες

Δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές της Β’ Λυκείου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τις πανελλήνιες της επόμενης χρονιάς. Με αυτόν τον τρόπο ο μαθητής από νωρίς έρχεται σε επαφή με την ύλη της Γ’ Λυκείου έτσι ώστε η προσαρμογή και προετοιμασία για τις εξετάσεις να είναι ομαλότερη.

Ενημέρωση γονέων

Οι ενημερώσεις για την πρόοδο των μαθητών είναι καθορισμένες και έχουν προγραμματιστεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Πιστεύουμε στην ειλικρινή και σοβαρή σχέση με τους γονείς.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε...

Η καθημερινή επαφή με τους εφήβους μαθητές μας, η συνεχής εναλλαγή προσώπων κάθε χρονιά, η καθημερινή αναζήτηση νέων δρόμων στη δουλειά μας, η πρόκληση της επιτυχίας μας κάνει να θεωρούμε ότι κάνουμε μια από τις ωραιότερες δουλειές στον κόσμο. Γυμναστές εφήβων…

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 28310 23995
espa banner