Τι λένε για μας

Όλοι τους ενδιαφέρονταν πραγματικά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο, οι καθηγητές, τουλάχιστον στην κατεύθυνση των θετικών σπουδών, ήταν πολύ καλοί και όλοι τους ενδιαφέρονταν πραγματικά.

Χριστόφορος Π., Τεχνολόγων Γεωπόνων Λάρισα (2018)

Πολύ καλή δουλειά από εξαιρετικούς καθηγητές.

Πολύ καλή δουλειά από εξαιρετικούς καθηγητές. Ευχαριστώ την κ. Μαρία Δασκαλάκη, τον κ. Ανδρέα Δερεδάκη, την κ. Μαρία Γριβέα και τους υπόλοιπους καθηγητές που με βοήθησαν να τα καταφέρω.

Χρήστος Κ., Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης (2014)

Μέχρι το τέλος της χρονιάς είχαμε γίνει μια οικογένεια!

Η καθημερινότητα της τρίτης λυκείου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τα Προπύλαια. Ενώ όλοι θυμούνται το πόσο ζορίστηκαν στις πανελλήνιες, εγώ αυτό που θυμάμαι είναι οι ευχάριστες στιγμές του φροντιστηρίου, όσο περίεργο και να ακούγεται. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είχαμε γίνει μια οικογένεια, μαθητές και καθηγητές, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες αναμνήσεις <3   

Στέλλα Β., Φυσικοθεραπείας Αίγιο (2013)

Ευχαριστώ για όλα!!!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα Προπύλαια. Οι καθηγητές ήταν αποτελεσματικοί και μεθοδικοί, βοηθώντας με να ανταπεξέλθω στα απαιτητικά χρόνια του λυκείου και στις πανελλαδικές. Ευχαριστώ για όλα!!!

Σπυριδούλα Κ., Ακτινολογίας και ακτινοθεραπείας Αθήνα (2016)

Το φιλικό κλίμα που υπάρχει είναι πολύ ευχάριστο!

Τα Προπύλαια αποτελούν ένα πολύ καλό φροντιστήριο, με ικανούς καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους!! Ακόμη, το φιλικό κλίμα που υπάρχει είναι πολύ ευχάριστο!

Νίκος Τζ., Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού Κομοτηνή (2018)

Δεν είναι απλώς ένα φροντιστήριο… είναι μια οικογένεια!

«Το να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σε στηρίζουν και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές είναι το σημαντικότερο. Δεν είναι απλώς ένα φροντιστήριο… είναι μια οικογένεια! Θα σας αγαπάμε για πάντα!»

Στεφανία Γ., Φιλολογίας Ρέθυμνο (2018) - Μαριέλα Β., Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Ρέθυμνο (2018)

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πετυχαίνει ένας μαθητής στα ‘Προπύλαια’ δεν είναι η επίτευξη των στόχων του, αλλά η σωστή διαμόρφωση του τρόπου προσέγγισης της γνώσης. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους!

Κωστής Γ., Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Ξάνθη (2016)

Θα γύριζα στα σχολικά χρόνια μόνο αν ήξερα ότι θα ερχόμουν στα Προπύλαια ξανά.

Έχω τελειώσει το λύκειο τέσσερα χρόνια τώρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα γύριζα στα σχολικά χρόνια μόνο αν ήξερα ότι θα ερχόμουν στα Προπύλαια ξανά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές, τα γέλια και τις φάρσες που κάναμε στις τάξεις. Σας ευχαριστώ όμως ακόμα περισσότερο γιατί υπήρξαν φορές που έκλαψα και εσείς ήσασταν εκεί, γιατί ήσασταν οι καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα μας, γιατί από την πρώτη μέρα των μαθημάτων μέχρι και τη μέρα των αποτελεσμάτων ήσασταν οι γονείς μας, οι φίλοι μας, οι καθηγητές και καθοδηγητές μας. Σας ευχαριστώ όλους γιατί με την βοήθεια σας κατάφερα να κάνω αυτό που θέλω και αγαπώ σήμερα. 

Ηλιάνα Δ., Εργοθεραπείας Αθήνα (2014)

Eύχομαι να βοηθήσετε πολλές γενιές ακόμα!

Ένας αγαπημένος χώρος με άριστο κλίμα συνεργασίας καθηγητών, μαθητών είναι το φροντιστήριο Προπύλαια. Το περιβάλλον είναι φιλικό και ευχάριστο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αισθάνονται οικεία, γεγονός που επιδρά θετικά στην βελτίωση της καθημερινής τους ψυχολογίας. Οι καθηγητές βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό όχι μόνο μέσω των μαθημάτων αλλά και μέσω γενικών δραστηριοτήτων και ενημερώσεις. Σας ευχαριστώ λοιπόν, για την βοήθεια και την στήριξη που μου προσφέρατε αυτά τα χρόνια και εύχομαι να βοηθήσετε πολλές γενιές ακόμα!!

Ζωή Κ., Οικονομικών Επιστημών Ρέθυμνο (2018)

Με την καθοδήγηση και τη διδασκαλία του φροντιστηρίου Προπύλαια, πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις

Με την καθοδήγηση και τη διδασκαλία του φροντιστηρίου Προπύλαια, πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις για τον εαυτό σου, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, άψογης συνεργασίας με τον καθηγητή ξεχωριστά. 

Ελένη Κ., Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Θεσσαλονίκη (2016)

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο γιατί χάρη σ’ αυτούς πέτυχα το όνειρο μου.

Από το φροντιστήριο στην Γ' Λυκείου μόνο καλές αναμνήσεις έχω… οι καθηγητές, το προσωπικό όλοι έχουν υπομονή να σε βοηθήσουν και σε κάνουν να νιώθεις σαν οικογένεια… ένα ευχαριστώ είναι λίγο γιατί χάρη σ’ αυτούς πέτυχα το όνειρο μου.

Αργυρώ Ξ. , Τμήμα Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκη (2018)

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να πιστέψω σε εμένα και τις δυνατότητές μου.

Το 2018 για εμένα, όπως και για πολλά άλλα παιδιά, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κι αυτό γιατί έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση καθοριστική για τη ζωή μας...Ευτυχώς για εμάς είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό ... Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους καθηγητές για την πολύτιμη βοήθειά τους αυτά τα δύο χρόνια, αλλά και τις αγαπημένες μας γραμματείς για την υποστήριξή τους... Και επίσης, σας ευχαριστώ που με κάνατε να πιστέψω σε εμένα και τις δυνατότητές μου... 

Αντωνία Π., Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (2018)

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια σας, χάρη στην οποία τα κατάφερα και πέτυχα στις Πανελλήνιες

Αγαπημένα μου «Προπύλαια» δε φαντάζεσαι πόσο δύσκολο μου είναι να αποτυπώσω όλες τις στιγμές που ζήσαμε παρέα σε δύο λόγια. Αρχικά, θα ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια σας, χάρη στην οποία τα κατάφερα και πέτυχα στις Πανελλήνιες. Κι όμως αυτό δεν είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σας σκέφτομαι. Και αυτό γιατί πέρα από επαγγελματίες και άριστοι στη δουλειά σας είστε πάνω απ΄ όλα υπέροχοι άνθρωποι. Από τους διευθυντές μέχρι τους καθηγητές και τις γραμματείς σας νιώθω όλους δικούς μου ανθρώπους. Αυτό λοιπόν που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι το πόσο πολύ μας νοιάζεστε και το πόσο ιδιαίτερη σχέση έχουμε αναπτύξει. Γι΄ αυτό, άλλωστε, ερχόμαστε και θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε για να σας βλέπουμε με την πρώτη ευκαιρία ακόμα και μετά το τέλος των Πανελληνίων. (Να με περιμένετε τα Χριστούγεννα, θα είμαι εκεί!) Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, επίσης, που κέρδισα στα Προπύλαια είναι οι δύο πιο υπέροχες φίλες που θα μπορούσα να έχω! Οπότε μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι μου έχετε προσφέρει πολλά πολλά πολλά πράγματα και σας ευχαριστώ για όλα! Και κάπου εδώ λέω να σταματήσω γιατί σαν να ξεπέρασα τα δύο λόγια που έπρεπε να γράψω. Σας αγαπώ όλους πολύ πολύ. Αυτάάάάάάά!

Αιμιλία Β., Βαλκανικών σλαβικών και ανατολικών σπουδών Θεσσαλονίκη (2018)

Χαίρομαι τόσο πολύ που σας εμπιστεύτηκα!

Από τη πρώτη μέρα δεν πάψατε να πιστεύετε σε εμένα και να προσπαθείτε να με βοηθήσετε έχοντας την καλύτερη διάθεση και τις καλύτερες μεθόδους για να προετοιμαστώ σωστά αλλά και να αντέξω όλη την διαδικασία των εξετάσεων. Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που δεν ήσασταν εκεί σε ό,τι χρειαζόμουν και δυσκολευόμουν αλλά και να ενθαρρύνετε την προσπάθειά μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που σας  εμπιστεύτηκα και που είχα την τύχη να σας γνωρίσω γιατί δεν θα είχα πετύχει τόσο υψηλό στόχο αν δεν ήσασταν εσείς να με καθοδηγείτε και να με στηρίζετε!!

Άννα Νικάκη, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείο Κρήτης (2017)

Προτεραιότητα ήταν ο μαθητής!

Η εμπειρία μου με τα Προπύλαια ήταν ευχάριστη. Το μάθημα γινόταν με απλό και ενδιαφέρον τρόπο, με αποτέλεσμα η μάθηση να γίνεται όσο πιο εύκολη και διασκεδαστική γίνεται. Ο εξοπλισμός ήταν σύγχρονος. Πολύ σημαντικό θεωρώ το γεγονός ότι το περιβάλλον ήταν κλειστό και φιλικό, σχεδόν οικογενειακό θα μπορούσε να πει κανείς, οι καθηγητές και η γραμματεία ήταν καλοσυνάτοι, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε οτιδήποτε, συχνά μας διηγούνταν ιστορίες, ή είχαν χιούμορ. Οι τάξεις αποτελούνταν από λίγους μαθητές. Όλα αυτά έδιναν την εντύπωση ότι προτεραιότητα ήταν ο μαθητής, ενώ η όλη διαδικασία των πανελληνίων γινόταν πιο υποφερτή, καθώς οι συμμαθητές και οι καθηγητές αναπτύσσαμε αρκετά καλές σχέσεις.

Γιάννης Κ. - Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο (2018)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 28310 23995