Τι λένε για μας

Στα Προπύλαια ήταν απλά υπέροχα!

Στα "Προπύλαια" ήταν απλά υπέροχα! Όλοι οι άνθρωποι του φροντιστηρίου είναι ξεχωριστοί, από τους διευθυντές και τους καθηγητές μέχρι και την υπέροχη γραμματεία. Όλοι με ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη, κάνοντας και εμένα να χαμογελώ ακόμα και στις πιο κουραστικές μέρες της χρονιάς.

Γεωργία Μ., Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Πειραιά (2023)

Όμορφες και ευχάριστες στιγμές!!!

Χρονιά με πολλές δυσκολίες και ζόρι... Παρ'όλα αυτά οι ώρες στο φροντιστήριο αν και πολλές, ήταν παραγωγικές με όμορφες και ευχάριστες στιγμές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ, λοιπόν, σε όλους τους καθηγητές μας για τον χρόνο που αφιέρωσαν προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας και μια τεράστια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ! Εις το επανειδείν...

Μιράλμπα Σ., Πολιτικών Επιστημών Ρέθυμνο (2023)

Συνεργάστηκα με καταπληκτικούς καθηγητές!!!

Η εγγραφή μου στα "Προπύλαια" ήταν μια τυχαία επιλογή που δεν θα μετανιώσω ποτέ. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και συνεργάστηκα με καταπληκτικούς καθηγητές. Οι δυσκολίες που είχα στην αρχή λόγω ελλείψεων γνώσης μου σε κάποια μαθήματα με τον καιρό και με εξαιρετική βοήθεια άρχισαν να μειώνονται. Η εμπειρία μου στα "Προπύλαια" θα μου μείνει αξέχαστη, όπως και οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ομάδα αυτή. Η χρονιά που νόμιζα ότι θα ήταν η χειρότερη της ζωής μου, μέσα στο φροντιστήριο γινόταν καλύτερη.

Άννα Σ., Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Τρίκαλα (2023)

Μια αξέχαστη εμπειρία!!!

Τρία χρόνια στο φροντιστήριο "Προπύλαια" κάθε μέρα ήταν ξεχωριστή, με ξεχωριστούς ανθρώπους που μας πρόσεχαν, ήταν πάντα δίπλα μας και έκαναν το μάθημα ευχάριστο και όχι ένα υποχρεωτικό βάσανο. Είχα πάντοτε την καθοδήγηση και τη βοήθεια που χρειαζόμουν για να πετύχω τελικά τον στόχο μου! Η φοίτηση στο φροντιστήριο μας αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία, στο καταλληλότερο και πιο φιλικό περιβάλλον. Τους ευχαριστώ για όλα!

Χρύσα Φ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2023)

Πέρασα απίστευτα!!!

Τρία χρόνια που είμαι σε αυτό το φροντιστήριο πέρασα απίστευτα!! Οι σχέσεις καθηγητών- μαθητών που δημιουργήθηκαν αυτά τα χρόνια και οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα μου μείνουν αξέχαστες. Ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Μαριλίνα Ξ., Οικονομικών Επιστημών Ρέθυμνο (2023)

Καθηγητές με όρεξη και αγάπη…

Το φροντιστήριο "Προπύλαια" έγινε χωρίς αμφιβολία η δεύτερη μου οικογένεια αυτά τα χρόνια. Καθηγητές με όρεξη και αγάπη να καθοδηγήσουν τους μαθητές τους να απλώσουν τα δικά τους φτερά και συμμαθητές που δημιουργήσαμε μια αχώριστη ομάδα αλλά και παρέα με αναρίθμητες στιγμές γέλιου που συνόδευαν τις απαιτητικές συνθήκες του διαβάσματος. Οι ώρες στο φροντιστήριο δεν αποτελούσαν ένα «βάσανο», αλλά οι ώρες της ημέρας που απολαμβάναμε να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να διεξάγουμε το μάθημα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Δέσποινα Ψ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2023)

Το φροντιστήριο «Προπύλαια» ήταν σαν ένα δεύτερο σπίτι…

Το φροντιστήριο "Προπύλαια" ήταν σαν ένα δεύτερο σπίτι, με οικεία και χαρούμενα πρόσωπα. Οι καθηγητές μας στήριξαν και μας βοήθησαν όλη την χρόνια μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα. Βέβαια δεν έλειπαν τα γέλια και οι συζητήσεις όπου περνούσε χαρούμενα η ώρα.

Γιώργος Β., Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Ηράκλειο (2023)

Tο κλίμα ήταν ευχάριστο και ζεστό!

Aπό την πρώτη στιγμή που επισκέφθηκα τα προπύλαια κατάλαβα πως αυτό θα ήταν το φροντιστήριο μου. Tο κλίμα ήταν ευχάριστο και ζεστό. Oι καθηγητές που είχα σε αυτά τα 3 χρόνια, είτε όλοι τους φανταστικοί στη δουλειά τους και πρόθυμοι να βοηθήσουν τους μαθητές σε οποιαδήποτε δυσκολία. Tα σεμινάρια και οι εκδηλώσεις που συμμετείχαν τα προπύλαια ήταν αρκετά βοηθητικές και κατευθυντικές επίσης. Tο πιο σημαντικό για εμένα ήταν η σχέση μεταξύ μαθητή και καθηγητή που ήταν αρχικά σεβασμού, φιλική, συμβουλευτική και, σαφώς, εκπαιδευτική. Kαι τα 3 χρόνια αυτά, πέρασα υπέροχα! Tους ευχαριστώ πολύ όλους!!!

Γιώργος Τ., Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας Αθήνα (2022)

Ένα τεράστιο ευχαριστώ…

Ό,τι και να πει κανείς για τα Προπύλαια είναι περιττό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές για αυτά τα έξι χρόνια και κυρίως για την τελευταία χρονιά της Γ' λυκείου, η οποία αν και ήταν δύσκολη και απαιτητική, βγήκε εις πέρας με την πολύτιμη και μεθοδικά συμβολή των διδασκόντων.

Ελευθερία Β., Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ρέθυμνο (2022)

Ευχαριστώ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!!!

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 12 Σεπτέμβριου του 2021 άρχισε μια αρκετά δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά, δυσκολότερη όμως ήταν για τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου. Έτσι, λοιπόν σαν μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να ανταπεξέλθω μέσα σε αυτή τη χρονιά και να πέτυχω τους στόχους μου. Πάρα την κούραση, τα ξενύχτια, τα ατελείωτα δάκρυα πάνω από τα 3ωρα διαγωνίσματα αλλά και τεστ Ιστορίας και Αρχαίων, οι καθηγητές μου ήταν πάντα εκεί για να μου θυμίζουν να παραμένω ο εαυτός μου και να θυμάμαι ότι έχω θέσει κάποιους στόχους για εμένα! Ευχαριστώ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!!!

Χριστίνα Δ., Ιστορίας και Αρχαιολογίας Ρέθυμνο (2022)

Μια καταπληκτική εμπειρία!

Η απόφαση μου να έρθω στα Προπύλαια με δικαίωνε, καθημερινά, καθ' όλη την προετοιμασία μου. Ευχαριστώ που κάνατε μια τόσο δύσκολη χρονιά ευκολότερη, με την συνεχή καθοδήγηση και την στήριξη σας, τα πειράγματα και τα αστεία σας. Σας ευχαριστώ που κατανοήσατε την έξτρα πίεση που είχα από τα ειδικά μαθήματα και που σεβαστήκατε τις ώρες που αφιέρωνα σε αυτά. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να επιτύχω τον στόχο μου!

Έλλη Π., Αρχιτεκτονική Θεσσαλονίκη (2022)

Ή εμπειρία μου στα Προπύλαια ήταν ξεχωριστή.

Ή εμπειρία μου στα Προπύλαια ήταν ξεχωριστή. Οι καθηγητές/ριες μου με βοήθησαν να επιτύχω τον στόχο μου και κατάφεραν να κάνουν το κλίμα των πανελληνίων ευχάριστο. Σε αυτό το φιλικό και οικείο περιβάλλον είχαμε τις κυρίες στην γραμματεία που δεν δίσταζαν να μας βοηθήσουν για οποιοδήποτε θέμα.

Αρετή Φ., Παιδαγωγικό Προσχολικής Εκπαίδευσης Ρέθυμνο (2022)

Εξαιρετικοί καθηγητές, όμορφη συνεργασία!!!

Τα προπύλαια για μενα θα είναι μια ανάμνηση γεμάτη ουσιαστικές και αξέχαστες στιγμές. Εξαιρετικοί καθηγητές, όμορφη συνεργασία!!

Δημήτρης Μ., Τμήμα Πληροφορικής ΟΠΑ (2022)

Το περιβάλλον είναι ευχάριστο

Στηρίχτηκα στο φροντιστήριο προπύλαια για την προετοιμασία του μαθήματος της έκθεσης καθ' όλη την διάρκεια του Λυκείου. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και η ύλη διδάσκεται λεπτομερώς και με ρυθμό τέτοιο ώστε οι μαθητές να συμβαδίζουν και να την αφομοιώνουν με ευκολία. Οι καθηγητές είναι υποστηρικτικοί και με βοήθησαν να ξεπεράσω τις δυσκολίες που συνάντησα, ώστε τελικά να πετύχω τους στόχους μου!

Μαρία Μ., Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρέθυμνο (2022)

Εξαιρετική συνεργασία και εκπληκτικοί άνθρωποι!!!

Η εμπειρία μου στα προπύλαια δεν αφήνει τίποτα παρά μόνο θετικά συναισθήματα και ωραίες αναμνήσεις, επαγγελματίες άνθρωποι όπου βοήθησαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να επιτύχω τον στόχο μου! Σίγουρα είναι μια χρονική περίοδος όπου περάσαμε καλά!

Μιχάλης Σ., Αστυφυλάκων (2022)

Ένιωθα σαν το σπίτι μου!!!

Η εμπειρία μου σε αυτό το φροντιστήριο ήταν παρά πολύ ικανοποιητική. Κάθε μέρα που ήμουν εκεί ένιωθα σαν το σπίτι μου με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες που ήταν πάντα δίπλα μου σε κάθε εμπόδιο που πέρασα! Αποτελεσματικό σύστημα, καθηγητές και ωραίο περιβάλλον μάθησης.

Βαγγέλη Γ., Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας Άγιος Νικόλαος (2022)

Κρατάω μαζί μου τις πιο όμορφες αναμνήσεις

Δεν είναι απλά ένα φροντιστήριο, είναι μια μεγάλη οικογένεια! Έζησα 2 υπέροχα χρόνια στα "Προπύλαια" με υπέροχους ανθρώπους. Όλοι οι καθηγητές αλλά και τα κορίτσια στη γραμματεία ήταν πάντα δίπλα μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την άψογη συνεργασία που είχαμε, την οικειότητα αλλά και την πίστη και την αγάπη που έλαβα από εσάς! Είμαι ευγνώμων που γνώρισα τόσο αξιόλογα άτομα, τα οποία με βοήθησαν να επιτύχω το στόχο μου. Είστε ξεχωριστοί όλοι σας και φοβεροί επαγγελματίες! Εμπιστεύτηκα τους πιο κατάλληλους ανθρώπους. Θα μου λείψουν όλες οι στιγμές μας και τα γέλια μας που ακούγονταν σε όλο το φροντιστήριο. Κρατάω, λοιπόν, μαζί μου τις πιο όμορφες αναμνήσεις! Για το μόνο που λυπάμαι είναι που πλέον αυτά τα 2 χρόνια τελείωσαν, ωστόσο παραμένετε όλοι χαραγμένοι στη καρδιά μου! Κ. Γριβέα, κ. Μαρκάκη, κ. Παπαδοπούλου, κ. Τσιρίτα, κ. Ταταράκη, κ.Βαβουράκη, κ. Χιονάκη, κ. Μανωλόπουλε, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα!!Δε θα σας ξεχάσω ποτέ!!

Πηνελόπη Β., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2021)

Μιαν έμορφη ανάμνηση!!!

Μιαν έμορφη ανάμνηση θα μείνει στην καρδιά μου, τσι νύχτες τσι νοσταλγικές θα 'ν΄η παρηγοριά μου...

Γιάννης Ν., Σχολή Πλοιάρχων (2020)

Σίγουρα θα μου λείψει!!!

Το φροντιστήριο ήταν ένας ευχάριστος χώρος για εμένα λόγω του κλίματος, καθώς και οι καθηγητές μονίμως με το χαμόγελο και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Σίγουρα θα μου λείψει.

Σοφία Κ., Οικονομικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκη (2020)

Ευχάριστο κλίμα και καλή συνεργασία.

Από την εμπειρία μου με τα Προπύλαια μπορώ να πω ότι έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις!Οι καθηγητές στην χρονιά που πέρασε,η οποία ήταν η τελευταία και η πιο δύσκολη,βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν όχι μόνο εμένα αλλά όλους τους μαθητές.Το ευχάριστο κλίμα και η καλή συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών είναι σίγουρα κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου.

Άννα Μ., Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα (2020)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Προπύλαια..ένα φροντιστήριο στο οποίο προσπαθούν για κάθε μαθητή ξεχωριστά το καλύτερο,άσχετα με τις δυνατότητες του!Το κλίμα που υπάρχει είναι τόσο ευχάριστο και οικείο που χαίρεσαι να πηγαίνεις..αν και πηγαίνεις για μάθημα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ταταράκη,στην Κυρία Γριβέα αλλά ιδιαιτέρως στον κύριο Δερεδάκη για όλα εκείνα που πρόσφεραν αυτή την δύσκολη χρονιά,αλλά και τους υπόλοιπους καθηγητές τα προηγούμενα χρόνια!

Δήμητρα Π., Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα (2020)

Θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Τα "προπύλαια" είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος!!! Το μάθημα, οι καθηγητές, το περιβάλλον, το κλίμα που επικρατεί, και κυρίως ο ξεχωριστός τρόπος προσέγγισης κάθε μαθητή οδηγούν εύκολα στον παραπάνω χαρακτηρισμό! Σας ευχαριστώ όλους για εκείνα που μου προσφέρατε, θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Γιώτα Α., Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Θεσσαλονίκη (2020)

Η εμπειρία στα Προπύλαια θα μου μείνει αξέχαστη!

Τα Προπύλαια δεν είναι ένα απλό φροντιστήριο. Είναι μια δεύτερη οικογένεια! Οι καθηγητές είναι υποστηρικτικοί και βρίσκονται δίπλα στους μαθητές μέχρι αυτοί να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Η εμπειρία μου στα Προπύλαια θα μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Γεωργία Λ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2020)

Έξι πολύ όμορφα χρόνια…

Ήταν έξι πολύ όμορφα χρόνια που μου μάθατε πολλά και με βοηθήσατε αρκετά και στα μαθήματα αλλά και στην ζωή μου και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό.

Νάσσια Ν., Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Αθήνα (2020)

Κατανοητή διδασκαλία και φιλικό κλίμα

Διδασκαλία με τον απλούστερο και πιο κατανοητό δυνατό τρόπο, η οποία ενισχύεται κυρίως από τις ανθρώπινες σχέσεις που εύκολα διαμορφώνονται μεταξύ μαθητών και καθηγητών.

Γιώργος Π., Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ (2020)

Εξαιρετική δουλειά, άριστη οργάνωση!

Εξαιρετική δουλειά και καταπληκτικοί καθηγητές (αλλά και άνθρωποι). Είμαι άκρως ευχαριστημένος από την εμπειρία μου στα προπύλαια τόσο για την σωστή προετοιμασία για της πανελλήνιες όσο και για το φιλικό κλίμα με τους καθηγητές ακόμη και εκτός του μαθησιακού πλαισίου. Επίσης άριστη οργάνωση, αφού ακόμα και στην περίοδο της καραντίνας δεν χάθηκε ούτε ώρα μαθήματος, η οποία επεκτείνεται εκτός από τους καθηγητές και στη γραμματεία που ήταν πρόθυμη να βοηθήσει ανά πάσα στιγμή με χιούμορ και όρεξη. Ευχαριστώ πολύ για όλα.

Βαγγέλης Κ., Ιατρικής Ηράκλειο (2020)

Ένας αξέχαστος χρόνος στα Προπύλαια!

Αυτός ο χρόνος στο φροντιστήριο ήταν υπέροχος. Παρόλο που δεν έκανα ποτέ πριν μαθήματα σε φροντιστήριο και είχα αρκετά κενά, οι καθηγητές αφιέρωσαν όσο χρόνο χρειάστηκε ώστε να γίνουν όλα κατανοητά. Πέρα όμως από τα μαθήματα, τόσο οι καθηγητές όσο και οι γραμματείς δεν έφυγαν ποτέ από δίπλα μας αλλά αντίθετα μας βοηθούσαν να ξεπεράσουμε ακόμα και προσωπικά προβλήματα που πολλές φορές επηρέαζαν την απόδοση μας στο διάβασμα. Με τον τρόπο αυτό, ο ένας αυτός χρόνος στα Προπύλαια έγινε ένας χρόνος αξέχαστος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη στήριξη και βοήθεια στη δύσκολη προσπάθεια μας!

Φωτεινή Τ., Κοινωνιολογίας Ρέθυμνο (2020)

Το φροντιστήριο είναι εξαιρετικό!

Το φροντιστήριο είναι εξαιρετικό! Το μάθημα,οι καθηγητές, το κλίμα, όλα... Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε αυτά τα όμορφα χρόνια και που με βοηθήσατε να πετύχω τους στόχους μου!!!

Στέλιος Τζ., Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ξάνθη (2019)

Το καλύτερο!!!

Το καλύτερο φροντιστήριο του κόσμου!!!

Στράτος Ψ., Τμήμα Επιστήμης και Αθλητικής Αγωγής Αθλητισμού Θεσσαλονίκη (2019) – Στέλιος Κ., Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκη (2019)

Η εμπειρία μου στα προπύλαια ήταν πολύ όμορφη!

Η εμπειρία μου στα προπύλαια ήταν πολύ όμορφη, την πρώτη ημέρα που μπήκα όλα μου φάνηκαν πολύ πρωτόγνωρα γιατί δεν είχα ξαναμπεί σε τόσο μεγάλο φροντιστήριο και δεν γνώριζα τους καθηγητές, αλλά μπορώ να πω ότι μετά από 2 χρόνια μαθημάτων δέθηκα με αυτόν τον χώρο και αγάπησα τους συμμαθητές μου και τους καθηγητές μου. Πολλές φορές ήταν που αγχώθηκα, στεναχωρήθηκα και τσατίστηκα λόγω μαθημάτων αλλά οι δάσκαλοι μας ήταν πάντα εκεί να μας βοηθούν και να πιστεύουν σε εμάς. Οι γραμματείς από την άλλη, μας έκαναν πολύ χαρούμενους με την παρουσία τους γιατί ήταν ένα διάλειμμα. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και θα μου λείψουν οι «τσακωμοί» με τους συμμαθητές μου, οι φωνές του κ. Δερεδάκη και τα γέλια που κάναμε κάθε φορά.

Κατερίνα Κ., Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκη (2019)

Αποτελεσματική συνεργασία!

Μέσα από την προσπάθεια και την όρεξη των καθηγητών καθώς και την αποτελεσματική συνεργασία που υπήρχε μεταξύ μας, μπόρεσα να πραγματοποιήσω τους στόχους μου!

Αντώνης Χ., Φυσικής Ηράκλειο (2019)

Όλοι τους ενδιαφέρονταν πραγματικά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το φροντιστήριο, οι καθηγητές, τουλάχιστον στην κατεύθυνση των θετικών σπουδών, ήταν πολύ καλοί και όλοι τους ενδιαφέρονταν πραγματικά.

Χριστόφορος Π., Τεχνολόγων Γεωπόνων Λάρισα (2018)

Πολύ καλή δουλειά από εξαιρετικούς καθηγητές.

Πολύ καλή δουλειά από εξαιρετικούς καθηγητές. Ευχαριστώ την κ. Μαρία Δασκαλάκη, τον κ. Ανδρέα Δερεδάκη, την κ. Μαρία Γριβέα και τους υπόλοιπους καθηγητές που με βοήθησαν να τα καταφέρω.

Χρήστος Κ., Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης (2014)

Μέχρι το τέλος της χρονιάς είχαμε γίνει μια οικογένεια!

Η καθημερινότητα της τρίτης λυκείου δεν θα ήταν η ίδια χωρίς τα Προπύλαια. Ενώ όλοι θυμούνται το πόσο ζορίστηκαν στις πανελλήνιες, εγώ αυτό που θυμάμαι είναι οι ευχάριστες στιγμές του φροντιστηρίου, όσο περίεργο και να ακούγεται. Μέχρι το τέλος της χρονιάς είχαμε γίνει μια οικογένεια, μαθητές και καθηγητές, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες αναμνήσεις <3   

Στέλλα Β., Φυσικοθεραπείας Αίγιο (2013)

Ευχαριστώ για όλα!!!

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα Προπύλαια. Οι καθηγητές ήταν αποτελεσματικοί και μεθοδικοί, βοηθώντας με να ανταπεξέλθω στα απαιτητικά χρόνια του λυκείου και στις πανελλαδικές. Ευχαριστώ για όλα!!!

Σπυριδούλα Κ., Ακτινολογίας και ακτινοθεραπείας Αθήνα (2016)

Το φιλικό κλίμα που υπάρχει είναι πολύ ευχάριστο!

Τα Προπύλαια αποτελούν ένα πολύ καλό φροντιστήριο, με ικανούς καθηγητές με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους!! Ακόμη, το φιλικό κλίμα που υπάρχει είναι πολύ ευχάριστο!

Νίκος Τζ., Επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού Κομοτηνή (2018)

Δεν είναι απλώς ένα φροντιστήριο… είναι μια οικογένεια!

«Το να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σε στηρίζουν και στις καλές και στις δύσκολες στιγμές είναι το σημαντικότερο. Δεν είναι απλώς ένα φροντιστήριο… είναι μια οικογένεια! Θα σας αγαπάμε για πάντα!»

Στεφανία Γ., Φιλολογίας Ρέθυμνο (2018) - Μαριέλα Β., Παιδαγωγικό Δημοτικής εκπαίδευσης Ρέθυμνο (2018)

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους!

Το πιο σημαντικό πράγμα που πετυχαίνει ένας μαθητής στα ‘Προπύλαια’ δεν είναι η επίτευξη των στόχων του, αλλά η σωστή διαμόρφωση του τρόπου προσέγγισης της γνώσης. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους!

Κωστής Γ., Ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Ξάνθη (2016)

Θα γύριζα στα σχολικά χρόνια μόνο αν ήξερα ότι θα ερχόμουν στα Προπύλαια ξανά.

Έχω τελειώσει το λύκειο τέσσερα χρόνια τώρα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα γύριζα στα σχολικά χρόνια μόνο αν ήξερα ότι θα ερχόμουν στα Προπύλαια ξανά. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές, τα γέλια και τις φάρσες που κάναμε στις τάξεις. Σας ευχαριστώ όμως ακόμα περισσότερο γιατί υπήρξαν φορές που έκλαψα και εσείς ήσασταν εκεί, γιατί ήσασταν οι καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα μας, γιατί από την πρώτη μέρα των μαθημάτων μέχρι και τη μέρα των αποτελεσμάτων ήσασταν οι γονείς μας, οι φίλοι μας, οι καθηγητές και καθοδηγητές μας. Σας ευχαριστώ όλους γιατί με την βοήθεια σας κατάφερα να κάνω αυτό που θέλω και αγαπώ σήμερα. 

Ηλιάνα Δ., Εργοθεραπείας Αθήνα (2014)

Eύχομαι να βοηθήσετε πολλές γενιές ακόμα!

Ένας αγαπημένος χώρος με άριστο κλίμα συνεργασίας καθηγητών, μαθητών είναι το φροντιστήριο Προπύλαια. Το περιβάλλον είναι φιλικό και ευχάριστο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αισθάνονται οικεία, γεγονός που επιδρά θετικά στην βελτίωση της καθημερινής τους ψυχολογίας. Οι καθηγητές βρίσκονται στο πλευρό των μαθητών και προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό όχι μόνο μέσω των μαθημάτων αλλά και μέσω γενικών δραστηριοτήτων και ενημερώσεις. Σας ευχαριστώ λοιπόν, για την βοήθεια και την στήριξη που μου προσφέρατε αυτά τα χρόνια και εύχομαι να βοηθήσετε πολλές γενιές ακόμα!!

Ζωή Κ., Οικονομικών Επιστημών Ρέθυμνο (2018)

Με την καθοδήγηση και τη διδασκαλία του φροντιστηρίου Προπύλαια, πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις

Με την καθοδήγηση και τη διδασκαλία του φροντιστηρίου Προπύλαια, πετυχαίνεις τους στόχους που θέτεις για τον εαυτό σου, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, άψογης συνεργασίας με τον καθηγητή ξεχωριστά. 

Ελένη Κ., Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Θεσσαλονίκη (2016)

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο γιατί χάρη σ’ αυτούς πέτυχα το όνειρο μου.

Από το φροντιστήριο στην Γ' Λυκείου μόνο καλές αναμνήσεις έχω… οι καθηγητές, το προσωπικό όλοι έχουν υπομονή να σε βοηθήσουν και σε κάνουν να νιώθεις σαν οικογένεια… ένα ευχαριστώ είναι λίγο γιατί χάρη σ’ αυτούς πέτυχα το όνειρο μου.

Αργυρώ Ξ. , Τμήμα Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκη (2018)

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να πιστέψω σε εμένα και τις δυνατότητές μου.

Το 2018 για εμένα, όπως και για πολλά άλλα παιδιά, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κι αυτό γιατί έπρεπε να πάρουμε μια απόφαση καθοριστική για τη ζωή μας...Ευτυχώς για εμάς είχαμε πολύ μεγάλη βοήθεια τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό ... Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους μου τους καθηγητές για την πολύτιμη βοήθειά τους αυτά τα δύο χρόνια, αλλά και τις αγαπημένες μας γραμματείς για την υποστήριξή τους... Και επίσης, σας ευχαριστώ που με κάνατε να πιστέψω σε εμένα και τις δυνατότητές μου... 

Αντωνία Π., Τμήμα Κοινωνιολογίας Πανεπιστημίου Αιγαίου (2018)

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια σας, χάρη στην οποία τα κατάφερα και πέτυχα στις Πανελλήνιες

Αγαπημένα μου «Προπύλαια» δε φαντάζεσαι πόσο δύσκολο μου είναι να αποτυπώσω όλες τις στιγμές που ζήσαμε παρέα σε δύο λόγια. Αρχικά, θα ξεκινήσω με ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια σας, χάρη στην οποία τα κατάφερα και πέτυχα στις Πανελλήνιες. Κι όμως αυτό δεν είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σας σκέφτομαι. Και αυτό γιατί πέρα από επαγγελματίες και άριστοι στη δουλειά σας είστε πάνω απ΄ όλα υπέροχοι άνθρωποι. Από τους διευθυντές μέχρι τους καθηγητές και τις γραμματείς σας νιώθω όλους δικούς μου ανθρώπους. Αυτό λοιπόν που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι το πόσο πολύ μας νοιάζεστε και το πόσο ιδιαίτερη σχέση έχουμε αναπτύξει. Γι΄ αυτό, άλλωστε, ερχόμαστε και θα συνεχίσουμε να ερχόμαστε για να σας βλέπουμε με την πρώτη ευκαιρία ακόμα και μετά το τέλος των Πανελληνίων. (Να με περιμένετε τα Χριστούγεννα, θα είμαι εκεί!) Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, επίσης, που κέρδισα στα Προπύλαια είναι οι δύο πιο υπέροχες φίλες που θα μπορούσα να έχω! Οπότε μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι μου έχετε προσφέρει πολλά πολλά πολλά πράγματα και σας ευχαριστώ για όλα! Και κάπου εδώ λέω να σταματήσω γιατί σαν να ξεπέρασα τα δύο λόγια που έπρεπε να γράψω. Σας αγαπώ όλους πολύ πολύ. Αυτάάάάάάά!

Αιμιλία Β., Βαλκανικών σλαβικών και ανατολικών σπουδών Θεσσαλονίκη (2018)

Χαίρομαι τόσο πολύ που σας εμπιστεύτηκα!

Από τη πρώτη μέρα δεν πάψατε να πιστεύετε σε εμένα και να προσπαθείτε να με βοηθήσετε έχοντας την καλύτερη διάθεση και τις καλύτερες μεθόδους για να προετοιμαστώ σωστά αλλά και να αντέξω όλη την διαδικασία των εξετάσεων. Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που δεν ήσασταν εκεί σε ό,τι χρειαζόμουν και δυσκολευόμουν αλλά και να ενθαρρύνετε την προσπάθειά μου. Χαίρομαι τόσο πολύ που σας  εμπιστεύτηκα και που είχα την τύχη να σας γνωρίσω γιατί δεν θα είχα πετύχει τόσο υψηλό στόχο αν δεν ήσασταν εσείς να με καθοδηγείτε και να με στηρίζετε!!

Άννα Ν., Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πολυτεχνείο Κρήτης (2017)

Προτεραιότητα ήταν ο μαθητής!

Η εμπειρία μου με τα Προπύλαια ήταν ευχάριστη. Το μάθημα γινόταν με απλό και ενδιαφέρον τρόπο, με αποτέλεσμα η μάθηση να γίνεται όσο πιο εύκολη και διασκεδαστική γίνεται. Ο εξοπλισμός ήταν σύγχρονος. Πολύ σημαντικό θεωρώ το γεγονός ότι το περιβάλλον ήταν κλειστό και φιλικό, σχεδόν οικογενειακό θα μπορούσε να πει κανείς, οι καθηγητές και η γραμματεία ήταν καλοσυνάτοι, πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε οτιδήποτε, συχνά μας διηγούνταν ιστορίες, ή είχαν χιούμορ. Οι τάξεις αποτελούνταν από λίγους μαθητές. Όλα αυτά έδιναν την εντύπωση ότι προτεραιότητα ήταν ο μαθητής, ενώ η όλη διαδικασία των πανελληνίων γινόταν πιο υποφερτή, καθώς οι συμμαθητές και οι καθηγητές αναπτύσσαμε αρκετά καλές σχέσεις.

Γιάννης Κ. - Επιστήμης Υπολογιστών Ηράκλειο (2018)
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 28310 23995
espa banner