Αμαλία Χωνιανάκη


Αποφοίτησα με άριστα από το τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, ακολούθησα τον τομέα των κλασικών σπουδών.

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία όλων των φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου και Γυμνασίου.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης με θέμα τα Αρχαία Ελληνικά, το ρόλο του μαθήματος στη μέση εκπαίδευση και τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές θα αγαπήσουν τις κλασικές σπουδές και θα κατανοήσουν τη συνεισφορά τους στη σύγχρονη ζωή.

Έχω ασχοληθεί με τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τη διαχείριση τάξεων πολυπολιτισμικού χαρακτήρα.

Επιπλέον, έχω συμμετάσχει σε παιδαγωγικά σεμινάρια, με θέμα τη διαχείριση προβλημάτων της σχολικής τάξης και τις στρατηγικές ενίσχυσης της μάθησης.

Ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο αντικείμενο της «Ειδικής Αγωγής και εκπαίδευσης ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου», στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στόχος μου είναι η καλλιέργεια της αγάπης για τη μάθηση και η βελτίωση της προόδου των μαθητών μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

INVOLVED IN COURSES

Courses teacher is currently involved in.

ID
COURSE NAME
Group
Course Price

TEACHER TESTIMONIALS

What parents Say about our teacher.

Μιαν έμορφη ανάμνηση!!!

Μιαν έμορφη ανάμνηση θα μείνει στην καρδιά μου, τσι νύχτες τσι νοσταλγικές θα 'ν΄η παρηγοριά μου...

Γιάννης Ν., Σχολή Πλοιάρχων (2020)

Σίγουρα θα μου λείψει!!!

Το φροντιστήριο ήταν ένας ευχάριστος χώρος για εμένα λόγω του κλίματος, καθώς και οι καθηγητές μονίμως με το χαμόγελο και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Σίγουρα θα μου λείψει.

Σοφία Κ., Οικονομικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκη (2020)

Ευχάριστο κλίμα και καλή συνεργασία.

Από την εμπειρία μου με τα Προπύλαια μπορώ να πω ότι έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις!Οι καθηγητές στην χρονιά που πέρασε,η οποία ήταν η τελευταία και η πιο δύσκολη,βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν όχι μόνο εμένα αλλά όλους τους μαθητές.Το ευχάριστο κλίμα και η καλή συνεργασία μεταξύ καθηγητών και μαθητών είναι σίγουρα κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου.

Άννα Μ., Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα (2020)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!

Προπύλαια..ένα φροντιστήριο στο οποίο προσπαθούν για κάθε μαθητή ξεχωριστά το καλύτερο,άσχετα με τις δυνατότητες του!Το κλίμα που υπάρχει είναι τόσο ευχάριστο και οικείο που χαίρεσαι να πηγαίνεις..αν και πηγαίνεις για μάθημα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ταταράκη,στην Κυρία Γριβέα αλλά ιδιαιτέρως στον κύριο Δερεδάκη για όλα εκείνα που πρόσφεραν αυτή την δύσκολη χρονιά,αλλά και τους υπόλοιπους καθηγητές τα προηγούμενα χρόνια!

Δήμητρα Π., Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρα (2020)

Θα έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Τα "προπύλαια" είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος!!! Το μάθημα, οι καθηγητές, το περιβάλλον, το κλίμα που επικρατεί, και κυρίως ο ξεχωριστός τρόπος προσέγγισης κάθε μαθητή οδηγούν εύκολα στον παραπάνω χαρακτηρισμό! Σας ευχαριστώ όλους για εκείνα που μου προσφέρατε, θα έχετε πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!

Γιώτα Α., Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής Θεσσαλονίκη (2020)

Η εμπειρία στα Προπύλαια θα μου μείνει αξέχαστη!

Τα Προπύλαια δεν είναι ένα απλό φροντιστήριο. Είναι μια δεύτερη οικογένεια! Οι καθηγητές είναι υποστηρικτικοί και βρίσκονται δίπλα στους μαθητές μέχρι αυτοί να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Η εμπειρία μου στα Προπύλαια θα μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Γεωργία Λ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2020)

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 28310 23995