Στέλλα Τσιντάρη


Αποφοίτησα από το τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω παρακολουθήσει  διεθνείς Διεπιστημονικές Ημερίδες του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και σεμινάρια σχετικά με την Νεοελληνική Λογοτεχνία και τη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ.

Στόχος μου είναι με αγάπη και σεβασμό να διανύσουμε μαζί το όμορφο ταξίδι της γνώσης και της μάθησης.

INVOLVED IN COURSES

Courses teacher is currently involved in.

ID
COURSE NAME
Group
Course Price

TEACHER TESTIMONIALS

What parents Say about our teacher.

Στα Προπύλαια ήταν απλά υπέροχα!

Στα "Προπύλαια" ήταν απλά υπέροχα! Όλοι οι άνθρωποι του φροντιστηρίου είναι ξεχωριστοί, από τους διευθυντές και τους καθηγητές μέχρι και την υπέροχη γραμματεία. Όλοι με ένα χαμόγελο πάντα στα χείλη, κάνοντας και εμένα να χαμογελώ ακόμα και στις πιο κουραστικές μέρες της χρονιάς.

Γεωργία Μ., Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Πειραιά (2023)

Όμορφες και ευχάριστες στιγμές!!!

Χρονιά με πολλές δυσκολίες και ζόρι... Παρ'όλα αυτά οι ώρες στο φροντιστήριο αν και πολλές, ήταν παραγωγικές με όμορφες και ευχάριστες στιγμές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ, λοιπόν, σε όλους τους καθηγητές μας για τον χρόνο που αφιέρωσαν προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας και μια τεράστια αγκαλιά γεμάτη αγάπη. Σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ! Εις το επανειδείν...

Μιράλμπα Σ., Πολιτικών Επιστημών Ρέθυμνο (2023)

Συνεργάστηκα με καταπληκτικούς καθηγητές!!!

Η εγγραφή μου στα "Προπύλαια" ήταν μια τυχαία επιλογή που δεν θα μετανιώσω ποτέ. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και συνεργάστηκα με καταπληκτικούς καθηγητές. Οι δυσκολίες που είχα στην αρχή λόγω ελλείψεων γνώσης μου σε κάποια μαθήματα με τον καιρό και με εξαιρετική βοήθεια άρχισαν να μειώνονται. Η εμπειρία μου στα "Προπύλαια" θα μου μείνει αξέχαστη, όπως και οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την ομάδα αυτή. Η χρονιά που νόμιζα ότι θα ήταν η χειρότερη της ζωής μου, μέσα στο φροντιστήριο γινόταν καλύτερη.

Άννα Σ., Επιστημών Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Τρίκαλα (2023)

Μια αξέχαστη εμπειρία!!!

Τρία χρόνια στο φροντιστήριο "Προπύλαια" κάθε μέρα ήταν ξεχωριστή, με ξεχωριστούς ανθρώπους που μας πρόσεχαν, ήταν πάντα δίπλα μας και έκαναν το μάθημα ευχάριστο και όχι ένα υποχρεωτικό βάσανο. Είχα πάντοτε την καθοδήγηση και τη βοήθεια που χρειαζόμουν για να πετύχω τελικά τον στόχο μου! Η φοίτηση στο φροντιστήριο μας αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία, στο καταλληλότερο και πιο φιλικό περιβάλλον. Τους ευχαριστώ για όλα!

Χρύσα Φ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2023)

Πέρασα απίστευτα!!!

Τρία χρόνια που είμαι σε αυτό το φροντιστήριο πέρασα απίστευτα!! Οι σχέσεις καθηγητών- μαθητών που δημιουργήθηκαν αυτά τα χρόνια και οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα μου μείνουν αξέχαστες. Ευχαριστώ πολύ για όλα!!

Μαριλίνα Ξ., Οικονομικών Επιστημών Ρέθυμνο (2023)

Καθηγητές με όρεξη και αγάπη…

Το φροντιστήριο "Προπύλαια" έγινε χωρίς αμφιβολία η δεύτερη μου οικογένεια αυτά τα χρόνια. Καθηγητές με όρεξη και αγάπη να καθοδηγήσουν τους μαθητές τους να απλώσουν τα δικά τους φτερά και συμμαθητές που δημιουργήσαμε μια αχώριστη ομάδα αλλά και παρέα με αναρίθμητες στιγμές γέλιου που συνόδευαν τις απαιτητικές συνθήκες του διαβάσματος. Οι ώρες στο φροντιστήριο δεν αποτελούσαν ένα «βάσανο», αλλά οι ώρες της ημέρας που απολαμβάναμε να βρισκόμαστε όλοι μαζί και να διεξάγουμε το μάθημα με τον δικό μας μοναδικό τρόπο.

Δέσποινα Ψ., Ψυχολογίας Ρέθυμνο (2023)
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 28310 23995
espa banner